Om Corgwn

Kort fortalt; vores mål er glade hvalpe.

Vi har ikke mange kuld. Det er vigtigt at vores hunde ikke lider overlast, og alt avl er derfor på deres præmiser. Vores hvalpe er ligeså ikke et produkt, eller en forretning. De er familie. Vores mål er med andre ord at finde de helt rette mennesker, der harmonere godt sammen med den rigtige Hvalp; fordi der er vigtigt for os at de har det godt hele deres liv.

Det første 8 uger af hvalpens liv.

Alle vores hvalpe er blevet præget fra start til slut og har I princippet været igennem et forløb kendt som “early neurological stimulation”. Derudover har alle vores hvalpe været menneskepræget så meget som muligt. Vi er to pensionister, der har tiden til det, men også vores familie og især børn er behjælpelige i den periode hvor vi har hvalpe. Hvalpene har i den tid vi har dem, oplevet alle former for høje lyde (torden, dyr mm. gennem lydfiler), støvsugere, græsslåmaskiner og andre oplevelser, herunder små børn. De har mulighed for øvelser med kropkontrol og vil I praksis opleve så meget vi har mulighed for at tilbyde dem, men vigtigst af alt, de vil ikke have oplevet overlast. Alt sker på hundens præmiser, og på bekostning af vores søvn :).

Vores erfaring er indtil videre, at alle vores hvalpe har en super selvtillid og er vant til mennesker.

Om udvælgelsen af ejere.

For bedst muligt at kunne tilbyde den rette hvalp, til den rette familie, vil det forudsætte at vi ved lidt om jer. Vi spørger derfor ind til jeres familie omstændigheder, boligsituation, om det er en førstegangs hund osv.

Dette er naturligvis for at finde ud af hvad jeres behov er, men samtidig også en mulighed for os om at udvælge nogle hvalpe der viser tegn på at passe godt på netop jeres behov.

Dette betyder også, at alle vores hvalpe ikke nødvendigvis er til salg. Vi vil tilbyde udvalgte hvalpe, hvis vi føler at både I og den vil kunne fungere sammen. Dette kan måske virke lidt overvældende, og vi gør vores for at hele processen ikke virker som en jobsamtale, for det er i virkeligheden yderst sjældent at vi ikke kan tilbyde en hvalp til en god familie.

Til slut

Til dem vi tilbyder en hvalp, vil I dog modtage en kontaktmulighed til os, og vores netværk, resten af jeres liv. Vores hvalpe er som sagt familie, og det vil deres fremtidige ejere derfor også være.

Velkommen I familien.